2024. május 2., csütörtök

Viktória Vízesés alias Budai Főnyomó

Viktória vízesés (leánykori nevén-budai főnyomó) nyilvánította meg magát a lakásomban...(nem sikerült pontosan illszteni az egyik csőtoldást) ...de ezzel még nem lett vége az események hamarosan újabb tragikomikus fordulatot vettek...A födémben eltalálták a fúróval a wc lefolyót...Ezt onnan vették észre, hogy lementek az alsó lakóhoz...én meg végre pislanthattam egyet... mint kiderült rájuk...Hmmm ...karma 🙂
..Régi ólom volt az is...puha mint a vaj:) Azon kívül, hogy a budai főnyomó dőlt a plafonból amikor megnyitották újra a vizet:) ...mert nem szorította meg a tanonc eléggé,...majd szegény pára lesokkolódva a zuhatagtól nem telefonált a mesternek, hogy zárni kellene a pincében...hanem leszaladt...Addig pedig ömlött a víz:)))) Én meg előszedtem a mosodába szánt ágyneműket, pokrócokat, törölközőket...Holnap egy időre vége...Ki kell száradjon...és valszeg a helyreállításnál a parkettát is cserélni kell. Mi lett volna ha én reggel nem zacskózom le óriás kukazsákokkal az előszoba egy részét ?!?
 
A Csillagidőjárás szerint egyébként .... mai nap margójára: A Vízöntő csillagzatában járó Hold mai kapcsolata az Uránusz-Jupiter kettősével jelzi, hogy eljött az ideje annak, hogy „tiszta vizet öntsünk” bizonyos poharakba, de az önkorlátozások felismerését és meghaladását is segíti a mai nap.
Csillag-kulcsszavak: TUDATTÁGÍTÁS, FELISMERÉSEK
 
Mindig is biztos voltam bennee, hogy a Paksimester tud valamit :)